Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ειναι δυσκολο καποιες φορες να το δεχτεις.

Δεν εχουν ολα στην ζωη την ιδια τροπη και την ιδια καταληξη στο τελος.
Και συνηθως ειναι οτι μας ποναει περισσοτερο, οτι μας κοβει την ανασα οταν μαθαινουμε το τελος,
με οτι υπαρχει ενα δυνατο σφυξιμο στην καρδια και με οτι δημιουργει την ροη των δακρυων σου.
Πραμονη Χριστουγεννων!!
Περυσι λοιπον τα τελευταια δευτερολεπτα του 2010 δεν ξερω υπηρχε αυτο το τοσο παραξενο συναισθημα που οντως δεν αντεχεται και οπως ειδα σε αναγκαζει να ξεσπασεις.Μακαρι να σου εβγαινε να βρισεις,να φοναξεις να ουρλιαξει αλλα αντιθετως ξεσπας τοσο σιωπιλα που ουτε εσυ δν ακους καλα καλα  τον εαυτο σου να κλαιει τοσο πολυ ελπιζοντας πως ετσι θα απαλινεις τον πονο.
"Καλως ορισα" το 2011 ξανα με δακρυα και ισως γιαυτο δεν μου πηγε και η χρονια τοσο καλυτερα οσο περιμενα.Μπορω να πω οτι δεν θελω να θυμαμαι.
Ο λογος που με γεμισε τοσο πολυ που τελικα ξεχυλισα ηταν πως ο καιρος περναει και πως δεν προλαβαινω να κατακτησω ολα αυτα που θελω.

Ειναι τα δυσκολοτερα Χριστουγεννα φετος αλλα δεν θα ξεσπασω ξανα σε κλαματα σαν μικρο παιδι που δεν του πετυχε η ζωγραφια.Το προβλημα ειναι πως θα πονεσω περισσοτερο οταν θα ερθει ωρα γιατι ξερω πως δν εισαι εδω και δεν θα εισαι ποτε..Πως εσυ περνας τα χριστουγεννα με καποιον διπλα σου και εγω αυτον που θελω διπλα μου δν μπορω να τον εχω..

Νιωθω τον πονο απο τωρα να με πλυμμηριζει-.-

Ειναι δυσκολο να δεχτω πως δεν εισαι διπλα μου,κοντα και δν θα εισαι ποτε, πως εισαι με καποια αλλη και πολυ φοβαμαι στην ιδεα πως καποτε θα νιωσεις αυτα που νιωθω για καποια αλλη.
Οοο:/ σε παρακαλω.Συγνωμη παρασυρθηκα..
Θελω να πω τοσα πολλα αλλα ξερεις με εχει πιασει αυτο που δεν υπαρχουν λεξεις:)

Καλα Χριστουγεννα σου ευχομαι.
Αν γυρισεις το κεφαλι σου θα με δεις γιατι οπως και να το κανουμε θα ειμαι εδω και θα περιμενω για οσο χρειαστει..Απλα θα σκεφτομαι πως υπαρχεις και πως ειναι ολα τοσο μαγικα  οταν σε κοιταω.

Ειναι κατι το τοσο ονειρεμενο.
Ειναι αρκετα υπεροχα για να το αφησω τωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου