Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ποση ομορφια.

Καποιες στιγμες -δυσκολες θα ελεγα- θελεις να γραψεις τοσα πολλα γιαυτο που αισθανεσαι που τελικα καταληγεις να αφηνεις ενα τεραστιο κενο.Ειναι αυτο που λεμε,δεν υπαρχουν λεξεις..

Μου λειπει.Μου λειπει να ξυπναω το πρωι και να περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να τον κοιταξω με την τζιμπλα στο ματι  και να φοραει ασχετα ρουχα που πολυ απλα βαριεται να τα συνδυασει και βαζει οτι βρει μπροστα του στην ντουλαπα και τελικα καταλαγει σε ενα τοσο γελοιο αποτελεσμα που ομως  ακομη και τοτε ειναι τοσο υπεροχο.

Τωρα πια η ωρα δεν περναει.Κοιταω το ρολοι και οταν το ξανακοιταω νιωθω-ελπιζω- να εχει περασει τουλαχιστον μια ωρα και μως ο δειχτης δεν εχει κουνηθει ακομη απο τη θεση του.
Μου λειπεις τοσο πολυ.Για λιγο μονο να τον δω να τον κοιταξω και να συνηδητοποιησω για καομη μια φορα πως ειναι ο ανθρωπος μου ή τουλαχιστον ετσι νομιζω, ας κανω λαθος δεν με νοιαζει.Δεν θελω να μαθω ,θελω για παντα να πιστευω πως εκεινος ο βλακας ανθρωπος που δεν σταματαω στιγμη να τον βριζω ειναι αυτος που ερωτευτηκα ενα βραδυ σε μια σχολικη εκδρομη,και θελω να μεινει εκει, να μεινει εκεινος που αγαπησα.

Ειναι στιγμες που νιωθω πως   με   ολοκληρωνει.Καθε φορα που τον κοιταζω παιρνω μια δοση μαγειας αλλα τωρα που δεν τον βλεπω νιωθω πως το παραμυθι αντιμετωπιζει την πραγματικοτητα και νικαει αυτο που ζω τωρα.
Καμια φορα που το βραδυ τον ονειρευομαι ξυπναω το πρωι και ευχομαι να ηταν τα πραγματα ενα ονειρο. Ειναι ολα τοσο υπεροχα εκει σε αυτον τον κοσμο ισως γιατι τον φτιαχνω εγω και στον  δικο  μου κοσμο υπαρχει μονο εκεινος.

Τα καλυτερα ονειρα συμβαινουν οταν εισαι ξυπνιος:)

Ειναι πολυ γλυκος οταν χαμογελαει.Μου λειπει το χαμογελο του και το γελιο του που μοιαζει σαν να τραγουδαει ο καρας.Ειναι πανεμορφος οταν ειναι καλα-μπορει οχι ευτυχισμενος- αλλα ειναι καλα με το χαμογελο ζωγραφισμενο στο προσωπο του.
Μερικες φορες φευγω μακρυα του γιατι απλα θελω να δω εαν θα ακολουθησει,ομως στα μισα του δρομου καταλαβαινω πως ποναω διπλασια μονο με την διαδικασια και ας ερθει εκεινος σε μενα. Καθε  φορα που προσπαθω να προχωρησω ειναι ακριβως εκει.
Ειναι δυσκολο να περιμενεις για κατι που ξερεις οτι ποτε δεν θα συμβει αλλα ειναι ακομη πιο δυσκολο να τα παρατας εφοσον ξερεις οτι ειναι τα παντα που θελεις:)

εισαι ο μονος που θελω να εχω κοντα μ.
ισως εισαι ο μονος που θα με κανει ευτυχισμενη.
Πως μπορω να στο πω πως εισαι ο μονος που ΘΕΛΩ να ειμαι ερωτευμενη?


Κανενας δεν σαγαπαει οπως εγω.Κανενας.

Οπως εχω ξαναπει ειναι αρκετα μαγικα για να τα παρατησω τωρα.
Αραα δεν θα το κανω τουλαχιστον οχι ακομη:)

6 σχόλια:

  1. τα καλύτερα όνειρα συμβαίνουν όταν εισαι ξύπνιος


    ειχες ελπιδα οτι δεν θα το δω ε;
    αστα αυταα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αληθεια ειναι πως δεν θα στο εστελνα γιατι θα με εβρηζες επειδη δεν τα λεω σε εσενα. Αυτο μαλλον συμβαινει επειδη δν θελω να τα ακουσω εγω η ιδια.
    Ειχα λοιπον την ελπιδα πως δν θα το εβλεπες ναι=/
    Αλλαα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλα,

    ποτε δεν ειναι αργα για να σε βρισω
    αν δεν θες δεν χρειαζετε να μου λες κιολας,
    καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι οσο να ναι ποτε δεν ειναι αργα..
    ευχαριστω πολυ μικρη..
    θα σε ενημερωνω για νεοτερα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεχρι τοτε σ'αγαπαω ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν αργησα. Το νεο ηρθε.
    Κοιτα θα σου πω κατι που περισσοτερο απο καθε αλλη φορα το εννοω.

    Σαγαπαω παααρα πολυ και ισως να μην μπορεσεις να με βοηθησεις οσο και αν προσπαθησεις αλλα μου αρκει αυτο που κανεις. με καποιο τροπο το κανεις,βοηθας:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή