Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Συμπτωσηη??

Χμ... Λοιπον οριστε και η πρωτη μου αναρτηση -χωρις τονους..!-

Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε μπλογκ αλλα νομιζω οτι 9α τα καταφερω και με την βοη9εια της κολλητης μου που μου εκανε ενα υπεροχο καλωσορισμα και την ευχαριστω πολυ για αυτοο!!...

Σημερα 9ελω να σας μιλησω για τις συμπτωσεις και τα τυχαια πραγματα...!
Λιγο πολυ ολοι εχουμε βρε9ει σε αυτες τις... αμηχανες ας πουμε καταστασεις συμπτωσης!.. (να πουμε ακριβως την ιδια λεξη με καποιον διπλα μας ,να μας συμβει κατι και αμεσως μετα να συμβει σε καποιον αλλο, να σκεφτουμε το ιδιο πραγμα με καποιον, να εμφανιστουμε φορωντας τα ιδια ρουχα με καποιον αλλο στο ιδιο μερος..κλπ) Κατα προσωπικη γνωμη πιστευω οτι οι συμπτωσεις ειναι συνομωσιες του συμπαντος που 9ελουν να μας πουνε κατι πλαγιως... Κακως πολλοι νομιζουμε οτι πολλα στην ζωη μας γινονται τυχαια! Ολα εχουν καποιο λογο για τον οποιο συμβαινουν.. Ειτε ειναι καλα ειτε κακα, πρεπει να τα δεχομαστε, γιατι -ως κοινη λογικη- κατι καλο σε κανει χαρουμενο και σου δινει ελπιδες αλλα και κατι που δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο!! Οπως λεει λοιπον και την πλεον γνωστη  αλλα και σπαστικη σε καποιο βα9μο διαφημηση.. ΤΥΧΑΙΟ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩΩ!!
Τελικο συμπερασμα: τιποτα γυρω μας δεν ειναι τυχαιο και τιποτα δεν πρεπει να υπολογιζουμε λιγοτερο γιατι κατι πολυ μικρο και ασημαντο αρχικα μπορει να μας αλλαξει ολη την ζωη μας!Και τελος.. τα καλα πραγματα ερχονται απο εκει που δεν τα περιμενεις!! ;)

Τα ξαναλεμε πολυ συντομααα .. και καλη τυχη
MarPsi*

1 σχόλιο: