Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

happiness means..

δεν ειναι ολα μαυρα ή ασπρα υπαρχει και το γκρι!
παντα υπαρχουν διαφορες οπτικες γωνιες για να δεις την καθε σου κινηση.
ναι ισως καποιες φορες να μην σκεφτεσαι τις συνεπειες αλλα αυτο ειναι ολο το παιχνιδι της ιστοριας...
ερχεται η στιγμη που θες να ξεκαθαρισεις τα πραγματα μεσα σου! να δεις ποιον θες και ποιον οχι στην ζωη σου.. εγω προσωπικα ειχα την ευκαιρια να το κανω,μου την εδωσαν απλαα εκανααα το λαθος!!
μα δεν ειναι ολα τοσο τραγικα ολοι κανουμε λαθη,καποιοι μετανιωνουν αλλοι παλι οχι..
δεν λεω οτι δεν μετανιωνω για τιποτα μα τουλαχιστον οχι στα περισσοτεραα..
και η " ευτυχια" θα ερθει..
μα τι ειναι ευτυχια?



για μεναα....ευτυχια ειναι να ξυπνας το πρωι και να νιωθεις αυτη την ανακουφηση πως εχει ηλιο  και δεν θα χρειαστει να μεινεις μεσα στο σπιτι,ευτυχια ειναι αυτο που νιωθεις οταν δεν εχει τελειωσει η αγαπημενη σου σειρα στην τηλεοραση,ευτυχια ειναι να μην κολαει το νετ οταν εχεις ανοιξει 200 καρτελες,ευτυχια ειναι να χτυπαει το κουδουνι για διαλειμμα,ευτυχια ειναι να εχεις ατομα που σου λενε ή σου δειχνουν ποσο σαγαπανε καθημερινα,ευτυχια ειναι να εχεις νιωσει το συναισθημα του ερωτα,ευτυχια ειναι να εχεις σε καθε στιγμη της ζωης την κολλητη  σου ακομη και αν ειστε σε διαφορετικα σχολεια,ευτυχια ειναι να βλεπεις το αλλο σου μισο να χαμογελαει,ευτυχια ειναι να αγαπας χωρις να ζητας ανταποδοση,ευτυχια ειναι να βλεπεις τα ατομα που σε νοιαζουν περισσοτερο να χαμογελανε,ευτυχια ειναι να ξυπνας και να εισαι ακομη ζωντανος..
ακομη οταν ακηρωνεις ενα μαθημα ή η καθε στιγμη της προετοιμασιας πριν βγεις εξω και ξερεις πως θα τον συναντησεις ή οταν σου δινουν ενα δωρο και ξερεις σιγουρα τι ειναι γιατι το ζητησες πλαγιως οταν το ειχες πρωτοδει..
Για μενααα..οτι σου προσφερει χαμογελο/α ειναι ευτυχιααα..

Μμμμμ ναιι  ισωως και να'μαι ευτυχισμενη τελικως..
ισως οχι τελειως αλλωστε ποιος ειναι τελειως? μαα θα προσπαθησω να ειμαι..:)

ακομη και αν ειναι αργα ας ξεκαθαρησω καποια πραγματα στην ζωη μου για να δω αν τελικα μου προσεφεραν την ευτυχια.. μα τι λεω? με εκαναν να χαμογελασω αρα μου προσφερεε την ευτυχια:)
                                          
                                                                     thanks a lot;)
Μαγιαα*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου